Home
Font size bigger Standard Font Size Font size smaller

Masuk

Saluran

Turn off/on Options FAQ Kide Chat

terakhir ago

Only registered users can send messages, registrt or login

My Points

PMS Notifier

You are not logged in.

PMS Mailbox

You are not logged in.


Powerd By : NorthPony
Hutton Lodge

 

Alamat:No.17, Jalan Hutton, George Town, 10050 Penang, Malaysia.
Tel:+6 04-263 6003 
Faks:+6 04-263 6002
E-mel: Alamat email ini dilindungi dari Spambot. Perlukan JavaScript untuk melihatnya

     Hutton Lodge sebuah bungalo abad ke-19 Indo-Melayu dari tahun1890-an. Awalnya rumah ini dimiliki seorang keluarga India Muslim. Ia dijual dan disewa serta beroperasi sebagai Pin Kung Hotel & Restoran Cina hingga ke awal enam puluhan.

     Pulau Pinang "The Pearl of the Orient" terletak di luar pantai barat laut Semenanjung Malaysia. Tempat ini terdiri daripada Pulau Pinang, yang meliputi kawasan sekitar 285km persegi, dan sempit sekitar 760 sq km di tanah besar yang dikenali sebagai Seberang Perai (Wilayah Wellesley), yang dipisahkan oleh sebuah saluran 3km lebar.

     Mereka disabungkan oleh Jambatan Pulau Pinang dan lintas saluran perkhidmatan feri. Penduduknya lebih daripada 1 juta melambang campuran kaum yang utama di Malaysia.

     Sekarang anda boleh mengalami kehidupan yang mempunyai gaya kolonial yang unik di wisma, dengan bilik yang bersih dan nyaman.

     Hutton Lodge terletak di tengah kota, hanya dari Jalan Penang. Hutton Lodge terletak dalam jarak pendek ke tempat yang menarik di Pulau Pinang.

     5 minit berjalan kaki dari Hutton Lodge terdapat banyak pilihan restoran di Jalan Leith. Pintail Restaurant di Jalan Pulau Pinang dan rumah-rumah kari juga.

     Dalam arah yang sama, sini mempunyai banyak hiburan dengan muzik lounge, bar, kafe dan disko. Jalan pasar dibuka sehingga petang dan berhampiran mempunyai Prangin Shopping Mall. Reggae bar dan kafe juga ditemui di Jalan Chulia semasa waktu malam. 

     Setiap tempat yang menarik berada dalam jarak yang pendek dari Hutton Lodge. Cheong Fatt Tze Mansion mempunyai pemandu pelancong seharian pada 10pg dan 3ptg. Muzium Pulau Pinang di kawasan yang sama dan terdapat pasar pagi di Little India dan Jalan Campbell.

Kemudahan dan Perkhidmatan:
Bangunan warisan dengan keselesaan yang moden
Tambahan katil yang besar
Relaks di teres taman kita
Telefon awam
Akses Wifi
Dobi
Penyimpanan bagasi
Maklumat perjalanan
Bilik mandi hujan / tandas (bilik yang terhad)
Sarapan
Tempat letak kereta
Basikal sewa

     Jika anda sedang mencari penginapan yang bersih dan nyaman, harga sederhana dan terletak di salah satu tempat terbaik di Pulau Pinang, cuba rumah tamu kami yang baru memulih. Kami yakin anda tinggal bersama kami akan menjadi hari yang tidak dapat dilupakan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

{button}

 

 

Comments (0)
Only registered users can write comments!
 
 
No images