Home
Font size bigger Standard Font Size Font size smaller

Masuk

Saluran

Turn off/on Options FAQ Kide Chat

terakhir ago

Only registered users can send messages, registrt or login

My Points

PMS Notifier

You are not logged in.

PMS Mailbox

You are not logged in.


Powerd By : NorthPony
Evergreen Laurel Hotel Penang
     Evergreen Laurel Hotel terletak di sepanjang Gurney Drive yang terkenal, mudah dicapai untuk berjalan-jalan dan menikmati makanan tempatan. Ia mengambil agar 30 minit ke lapangan terbang dan 3-5 minit ke pusat membeli-belah utama. Ia juga merupakan tempat yang sempurna untuk perniagaan, persidangan atau percutian.


     Ini merupakan hotel perniagaan dengan kemudahan kelas pertama. Bangunan mempunyai 18 tingkat dengan 367 buah bilik yang selesa sesuai untuk mereka yang hendak menjalankan perniagaan atau bercuti di Pulau Pinang.


Kemudahan:
     Bangkit untuk sarapan dengan pemandangan laut yang spektakuler di Cafe `Laurel. Menikmati masakan yang lazat di Canton Palace. Berehat di Lobi Lounge, atau menikmati saat-saat malas dengan minuman di Poolside Terrace. Untuk mengakhiri sebarang persidangan, raikan kejayaan di Banquet Hall dengan sepenuh lengkap.

     Mereka juga menyediakan ballroom yang elegan untuk pemasaran persidangan, pesta koktail dan sepenuh duduk makanan malam. Cina dan Barat - kategori makanan rasa digabungkan dengan kakitangan yang berpengalaman dalam menangani fungsi tumpuan antarabangsa untuk perkahwinan yang berkenangan dan pelbagai kegiatan yang berskala besar. Perancang berpengalaman memberi perhatian individu kepada hiasan tertentu, tema, menu dan anggaran semasa pelakaran dibuat.


Restauran & Bar :

Lobi Lounge, Cafe' Laurel, Chinese Banquet, Ballroom, Poolside Terrace


Kemudahan rekreasi dan perkhidmatan lain:

     Kolam Renang, bilik sukan, Jacuzzi (panas & dingin), sauna, mandi wap, urut, Tenis, kolam mainan, Salon kecantikan, pusat perniagaan dan Kios. Perkhidmatan pengangkutan percuma ke Free Trade Zone di Bayan Lepas dan Prai pada 7:30 dari Isnin hingga Sabtu, harian menghantar dan menjemput percuma di pusat Komtar membeli belah.


Address: 53, Persiaran Gurney, 10250 Penang, Malaysia.
Email: Alamat email ini dilindungi dari Spambot. Perlukan JavaScript untuk melihatnya


{button}

Comments (0)
Only registered users can write comments!
 
 
No images