Home
Font size bigger Standard Font Size Font size smaller

Masuk

Saluran

Turn off/on Options FAQ Kide Chat

terakhir ago

Only registered users can send messages, registrt or login

My Points

PMS Notifier

You are not logged in.

PMS Mailbox

You are not logged in.


Powerd By : NorthPony
Holiday Inn Resort Penang

 


    Holiday Inn Resort Penang terletak di pulau yang menawan di Pulau Pinang, yang terletak di tengah kota Batu Ferringhi yang pelbagai budaya dan tempat yang sesuai untuk bercuti.

    Mempunyai pelbagai bilik tetamu yang elegan disediakan, semua dihiasi dan memberi kemudahan yang moden, menjadikan penginapan anda tidak dapat dilupakan. Restoran dan bar yang menyediakan beberapa masakan terbaik di Pulau Pinang, melayani pelbagai pilihan makanan dan minuman, dan memberikan makanan sepanjang hari dan 24-jam perkhidmatan bilik. Kemudahan mesyuarat dan jamuan sempurna untuk setiap majlis dari perhimpunan peribadi yang kecil hingga sosial yang besar dan korporat, dan tambahan perkhidmatan perniagaan yang sedia juga mendapat faedah. Kemudahan rekreasi direka untuk memenuhi keperluan tetamu, dengan pelbagai pilihan dalam kegiatan dan sukan air untuk kebajikan tetamu.

    Holiday Inn Resort Penang menawarkan perkhidmatan pengawal dan letak kereta percuma. Pantai yang hebat menawarkan pemandangan yang menakjubkan pada setiap petang, kerana pada masa itu matahari mulai tenggelam dengan perlahan-lahan menghala horizon, dan merupakan lokasi yang paling baik untuk keluarga, pasangan, syarikat atau kumpulan insentif.
Hotel ini mudah diakses:

• Bayan Lepas Lapangan Terbang Antarabangsa - 45 minit memandu
• Georgetown - 18 kilometer, 30-minit memandu

    Holiday Inn Resort Penang menawarkan bilik yang elegan di Beach Wing dan Menara Ferringhi kami, yang disambungkan dengan jalan tertutup di atas. Semua 358 buah bilik yang selesa dan luas termasuk suite, suite kanak-kanak dan Triple rooms, semua dengan kemudahan moden dan menawarkan panoramik laut atau pemandangan bukit.

Kemudahan termasuk:
• Kawalan jauh TV dengan saluran satelit
• Bilik mandi dengan pancuran dan mandi
• Sistem pengesan asap di seluruh hotel
• Kemudahan membuat kopi dan teh
• Telefon panggilan langsung antarabangsa
• Keselamatan dalam bilik
• Pengering rambut
• Minibar berdasarkan permintaan
• Dobi dan perkhidmatan valet
• Pendingin udara dengan kawalan suhu yang individu
• Sistem kunci elektronik
• Tempat letak bagasi
• Tenaga elektrik: 240 volt
• Memanjangkan waktu keluar (tergantung pada keadaan)

Masa masuk: 2 pm Masa keluar: 12 pm


Pilihan makan:

    Menemui beberapa masakan terbaik Pulau Pinang di Holiday Inn Resort Penang. Restoran kami yang elegan, dan Terrace Cafe (Beach Wing), menawarkan perkhidmatan makan seharian dalam persekitaran Alfresco. Ciri Garden Cafe (Menara Ferringhi) ialah sarapan antarabangsa dan benda à la carte. Melihat dunia di Pantai Ferringhi dalam bilik menunggu yang bergaya dan tenang. Menikmati koktel atau makanan ringan yang meringankan di Pool Bar, atau makan dalam bilik anda sendiri dengan 24-jam perkhidmatan bilik.

 

Terrace Cafe (Beach Wing)
Terrae Cafe ialah sebuah restoran yang mempunyai konsep terbuka dengan perabot yang etnik dengan kipas angin, melayani barisan masakan tempatan dan antarabangsa sepanjang hari dan makan malam barbeku di halaman rumah yang berturap. Restoran ini menghadap ke kolam renang, kebun dan laut.

Buka:
Setiap hari-6:30 am hingga 11:00 pm

Pool Bar
Berbaring, rendam dalam matahari atau memercikkan dalam air biru. Pool Bar yang menawarkan pelbagai pilihan koktel yang eksotis dan à la carte menu.


Buka:
Setiap hari-10:00 am hingga 12:00 tengah malam


Lobi Berehat
Relaks di Lobi Berehat yang bergaya dan tenang serta menyesap koktel, menikmati pilihan ketimuran teh, makanan ringan, atau cerutu Cuban cerut dengan cognac yang sangat indah dan menggembirakan dalam angin tropika yang sejuk. Lobi Berehat ini ialah tempat yang sempurna untuk duduk dan berehat sementara matahari mulai tenggelam dengan perlahan-lahan menghala horizon.


Buka:
Setiap hari-11:00 am hingga 12:00 tengah malam

Garden Cafe (Ferringhi Tower)
Garden Cafe menyediakan tetamu dengan suasana yang selesa dan tenang dalam kalangan yang menarik dan melayani pelbagai pilihan jamuan sarapan antarabangsa setiap hari.


Buka:
Setiap hari-6:30 am hingga 10:30 am


Perkhidmatan bilik
    Untuk keselesaan peribadi anda, 24-jam di ruangan makan disediakan. Nikmati penciptaan kuliner yang khusus dalam bilik anda sendiri.

 


Ferringhi Tower Seaview Balcony


Beach Wing Seaview Room


Beach Wing Triple Room


Beach Wing Kidsuite


Terrace Café – Patio


Refleksologi Kaki


Pengurutan Tradisional Melayu


Kelab Kanak-kanak


Kolam Renang


Aktiviti di luar


Alamat: 72 Batu Ferringhi, Georgetown 11100, Penang, Malaysia.
Tel: +60 4 881 1601
Fax: +60 4 881 1389
+1 800 8 01 881
E-mail: Alamat email ini dilindungi dari Spambot. Perlukan JavaScript untuk melihatnya{button}


Comments (0)
Only registered users can write comments!
 
 
No images