Home
Font size bigger Standard Font Size Font size smaller

Masuk

Saluran

Turn off/on Options FAQ Kide Chat

terakhir ago

Only registered users can send messages, registrt or login

My Points

PMS Notifier

You are not logged in.

PMS Mailbox

You are not logged in.


Powerd By : NorthPony
Hotel Broadway Budget

 

WISMA RAHMATH
Alamat: No.35F, Jalan Masjid Kapitan Keling, 10200 Penang, Malaysia.
Tel:  04-2628550  04-2628550 ,  04-2628560  04-2628560
Faks: 04-2635597
E-Mel: Alamat email ini dilindungi dari Spambot. Perlukan JavaScript untuk melihatnya

     Selamat Datang ke Broadway Budget Hotel. Terletak di dalam kawasan Little India dan Chinatown, kami ialah salah satu Penang hotel yang paling bergaya. Kami menawarkan tempat tinggal yang kontemporari, tenang dan selesa semasa lawatan anda ke Pulau Pinang. Penjagaan telah diambil untuk membuat kawasan hotel kami selesa dengan kemudahan dan hiasan Malaysia yang moden.

     Walaupun kita terletak di kanan pusat kota, lokasi kami tidak dengan jalan utama dan yang membolehkan anda untuk memiliki ketenangan fikiran ketika tinggal bersama kami. Namun, restoran, jalan makanan yang terkenal Penang di Queen, pusat membeli-belah, daerah perniagaan, domestik dan dermaga feri antarabangsa, baris imigresen adalah dekat dan mudah diakses. Banyak tempat yang menarik dapat dicapai dengan berjalan kaki.

     Semua kakitangan di Broadway Budget Hotel mempunyai pengetahuan yang luas tentang kawasan dan boleh menasihatkan anda tentang cara terbaik untuk melancong atas anggaran. Ini ialah sebab kami telah memastikan bahawa hotel kami ialah hotel anggaran. Selain itu, kami selalu mempunyai penawaran khusus kepada anda, jadi pastikan anda menyemak laman selalu yang kemas kini. Broadway budget hotel ini tetap bersih & rapi dan merangkumi semua kemudahan yang anda perlu. Jadi selalu melihat pada laman sekarang dan tempah penginapan anda di hotel besar kita hari ini.

Kemudahan dan Perkhidmatan
     Kemudahan yang luas, bersih dan sangat baik semua di hujung jari anda kerana tujuan kami adalah untuk menyediakan anda dengan penginapan yang selesa bersama kami.

     Kemudahan kebolehcapaian ke seluruh bahagian bandar tidak menjadi masalah sama sekali. Lebuh Pitt dahulu dikenali adalah di mana kita berada dan juga di tengah pekan, pasar malam adalah lebih dekat kepada kita. Selain itu, kakitangan Broadway yang fasih dan dilengkapi dengan peta bus untuk menasihat anda cara anggaran untuk mencapai tempat di Pulau Pinang.

     Kami menyediakan 24 jam bantuan dan keselamatan.

     Semua Bilik (katil dengan linen yang disediakan) berhawa dingin dan dilengkapi dengan bilik mandi tambah sabun telah disediakan.

     Perkhidmatan lain seperti penyewaan kereta atau melawati tempat-tempat yang menarik boleh diatur. Kami juga menjual tiket feri ke Pulau Langkawi dan Medan Indonesia.

Dobi
Termasuk linen
Tuala
Kunci Keselamatan
Penyimpanan Bagasi
Sesuai untuk kanak-kanak
Kemudahan Faks
Meja pelancongan/Maklumat
Bilik Rehat yang tidak dibenarkan untuk merokok
Bayaran termasuk cukai
Pendingin Udara
WIFI

 

 

{button}

 

 

Comments (0)
Only registered users can write comments!
 
 
No images