Home
Font size bigger Standard Font Size Font size smaller

Masuk

Saluran

Turn off/on Options FAQ Kide Chat

terakhir ago

Only registered users can send messages, registrt or login

My Points

PMS Notifier

You are not logged in.

PMS Mailbox

You are not logged in.


Powerd By : NorthPony
Hard Rock Hotel
Artikel Index
Hard Rock Hotel
Page 2
Semua Muka

 

Alamat: Jalan Low Yat, Batu Ferringhi Beach, 11100 Penang, Malaysia
Tel:  +60 4 8811711  +60 4 8811711
Fax:+60 4 8812155


     Hard Rock Hotel Pulau Pinang ialah sebuah tempat peranginan yang mewah terletak di sepanjang pantai-pantai yang terkenal di Batu ferringhi.

     Terletak di Georgetown, Hard Rock Hotel Pulau Pinang membawa masyarakat majmuk Pulau Pinang ke ketinggian baru dengan pengalaman Hard Rock yang tulen. Taman peranginan di Pulau Pinang yang moden ini sangat sesuai untuk keluarga, pasangan dan seseorang untuk penginapan mereka yang relaks di Pulau Pinang.

     Dengan jumlah 250 buah bilik tetamu, inilah tempat yang lebih mewah dalam Hard Rock Hotel Penang untuk menghabiskan hari cuti anda. Dengan perasaan kontemporari, semua bilik yang direka dengan baik dengan  fikiran tetamu. Dengan sambungan Wi-Fi, stesen iPod docking dan 32-inch layar LCD TV, anda boleh kekal berhubung dengan orang yang anda cintai dan dihiburkan 24 jam.

     Untuk wain dan makan di Pulau Pinang, Hard Rock sama dengan muzik, keseronokkan dan hiburan ... ... dan Hard Rock Hotel Pulau Pinang menawarkan banyak pilihan untuk menghibur semua dan untuk keserokkan.

     Apa-apa mesyuarat peribadi di Pulau Pinang hingga jamuan yang hebat sekali dapat menampung 300 orang tetamu, perancang mesyuarat akan menerima perkhidmatan Rock Star yang ekstrem.

     Dinding di Hard Rock Hotel Pulau Pinang dihiasi dengan gambar, memorabilia dan ikon yang mencerminkan revolusi yang mengubah muzik, fesyen dan seni. Ini adalah perayaan budaya yang terkenal dari 50-an melalui milenium baru. Suasana yang menyenangkan dan bersih, moden membuat ROCK RETRET untuk semua!

 

 

Penginapan
Dengan 250  buah bilik, tiada tempat yang dapat berbanding dengan percutian di Hard Rock Hotel.


Muncul di semua bilik termasuk suite di Hard Rock Hotel Penang termasuk:
• Saiz bilik yang luas dengan reka bentuk yang kontemporari
• Konfigurasi bilik seorang atau dua orang
• Tidur seperti batu ® bercampur dengan lain linen yang mempunyai 300 benang
• Perabot yang direka bentuk
• 32-inch layar LCD HD Ready TV dengan saluran satelit
• DVD / CD player
• Stesen iPod docking
• Filem di rumah  24 jam
• Wayar dan akses internet yang tiada wayar
• Sebahagian besar bilik mempunyai balkoni dan pemandangan laut
• Keselamatan dalam bilik
• Minibar
• Kemudahan membuat kopi & teh
• Kawasan almari pakaian
• Jubah mandi dan selipar bilik
• Seterika & papan seterika
• Pengering Rambut
• Telefon IDD
• Mandi hujan
• Akhbar inggeris harian yang percuma

 

Pemakanan & Hiburan pada malam

Hard Rock Kafe
Terletak di tingkat bawah di hotel, Hard Rock Kafe ialah tempat yang penuh sesak dari pagi sampai malam. Kafe terkenal di dunia ini menyajikan masakan Amerika yang tulen yang dicipta oleh Hard Rock Kafe di seluruh dunia. Tidak melupakan intisari di Hard Rock Cafe - muzik, hati dan jiwa di Hard Rock. Mengalami hari malam dengan persembahan pancaragam di kafe setiap malam.

130 pax kafe  menyajikan makanan asli Amerika dengan hidangan seperti Nachos, Fajita's, Legendary 10oz Burgers, Honey Citrus Chicken Salad dan Hard Rock Cafe Hot Fudge Brownie dan Cocktails khusus seperti Hard Rock Hurricanes, Tropical Rock, Triple Platinum Margarita, Fruitapalooza & Blush Berry Martini datang dengan koleksi cenderamata yang istimewa(Harga istimewa dengan kaca).

Masa beroperasi:
11.00am – 2.30am, setiap hari

Starz Diner
Starz Diner ialah restoran makan sepanjang hari yang menyajikan masakan Asia dan antarabangsa. Restoran utama ini mempunyai 150 pax dengan tempat duduk   yang berhawa dingin dan tempat duduk luar.

Pergi ke dapur, menikmati makanan yang disajikan langsung dari panci dan melihat tindakan ketua tukang masak yang seronok. Menemui pilihan hidangan khas seperti Moroccan Spiced Lamb, Roast Duck Crepe, Sumac Spiced Chicken Breast and Seafood Brochette. Jamuan makan malam telah disedia pada hari Jumaat dan Sabtu manakala keluarga dan teman-teman dapat menikmati perhimpunan pada hari Ahad.

Masa beroperasi:
6.30am – 11.00pm, Ahad – Khamis
6.30am – 4.00am, Jumaat - Sabtu

The Shack
Menikmati koktel sementara merendam separuh dalam kolam renang. The Shack, bar melayani pelbagai minuman tempatan dan antarabangsa dalam persekitaran yang unik. Jika anda tinggal di Bilik Mewah Lagoon, akan terkejut kerana pelayan kami membawa makanan dan minuman ke dek peribadi anda dari kolam.


Masa beroperasi:
10.30am – 11.30pm, setiap hari

Pizzeria
Terletak di kolam renang, Pizzeria ialah gabungan yang sempurna jika anda mencari makanan Itali yang lazat di sekitarnya. Duduk di pinggir kolam dan menikmati pelbagai piza rockin '. Selain itu, pelbagai makanan ringan tempatan dan antarabangsa juga tersedia.

Masa beroperasi:
10.30am – 11.00pm, setiap hari

Lobi Rehat
Sebuah tempat yang bagus untuk relaks! Dengan konsep bar dan resepsi yang unik, para tetamu boleh menikmati minuman sambil masuk ke hotel. Menikmati pemandangan Laut Andaman, duduk, relaks dan menikmati pemandangan matahari terbenam yang menakjubkan di Pulau Pinang dari bilik rehat.

Masa beroperasi:
11.00am – 12.00pm, setiap hari

 

 Comments (0)
Only registered users can write comments!
 
 
No images